Oslo Antirust AS ny samarbeidspartner, invitasjon til åpent hus 22. oktober

Oslo Antirust AS startet med understellsbehandling i oktober 2015. De benytter Lanolinolja Fluid Film som er et meget effektivt antirustmiddel. De holder til i nyoppussede og meget godt egnede lokaler i Østre Aker vei 205 i Oslo. Oslo Antirust AS tilbyr NSK-medlemmer en fast rabatt på 200 kroner på antirustbehandling av personbil, varevogn og store biler. Se http://www.osloantirust.no/priser/ for prisliste. Medlemsrabatten fås ved visning av gyldig medlemskort.

Torsdag 22. oktober inviteres NSK-medlemmer til åpent hus. Invitasjonen og planene for dagen er som følger:

– Fra kl 10 til 18 holder vi åpent hus. Vi serverer marsipankake og kaffe, mens folk kan følge med på understellsbehandling av biler, se på noen oljebehandla veteranvogner og få informasjon om de fantastiske Fluid Filmproduktene våre. Det blir selvfølgelig god anledning til å stille spørsmål og se på det nye verkstedet som vi endelig har fått i gang.
– Daglig leder Kai Funderud som er bror til Matti Funderud fra Funderud Antirust, har lovt å stille opp med husrockeorkester som skal spille svingende bilrelatert musikk.
– Vi kommer til å se på gangen i en understellsbehandling med lanolin, hva slags utstyr vi bruker og hvilke midler vi har. Vi har 4 bukker til disposisjon og kommer til å bruke et par av dem til å vise fram de gamle veteranperlene og nyere behandla biler.
– En del garva oljeentusiaster har også lovt å komme og dele sine erfaringer med oss.
– Laila Niemi som er søster av Matti og Kai har startet sitt lakkrustfirma i nabolokalene til Oslo Antirust AS. Hun skal drive med lakkrustflekking til en overkommelig pris og vil være til stede for å kunne svare på spørsmål om dette.

På hjemmesiden http://www.osloantirust.no kan du lese mer om det nye firmaet. Ta med venner og kjente og besøk oss i Østre Aker vei 205 i Oslo torsdag 22. oktober mellom kl 10 og 18!

Skroll til toppen