Sportsbiltreff

NSK – Rogaland har i en årrekke arrangert Sportsbiltreff på Sola.

Det var Per Inge Hamre som fikk ideen til å dra i gang et sportsbiltreff på Sørnes i 1998. Treffet har blitt avholdt en rekke ganger ved Ormen Lange, men ettersom lekeapparater, våt mark (sorpe), beplantning og støtte fra det lokale idrettslag har variert forsøkte vi i 2009 å flytte treffet til Sola Sjø. Tilbakemeldingen fra medlemmer og tilskurere har vært positive. 

Til å begynne med hadde vi treffet i begynnelsen av mai, men dette viste seg å kollidere med konfirmasjoner og andre treff. Deretter valgte vi å forskyve treffet til etter 17. mai, men dette syntes værgudene lite om. Det tre siste gangene, og i alle fall de to siste var ikke været på vår side. 

I 2014 ble utstillingen avviklet i strålende sommervær 15 juni, med 1100 besøkende og 135 utstillte biler

 

Skroll til toppen