Vårmønstringen 2015!

Søndag 10. mai møtes nærmere 100 000 hestekrefter på Øvrevoll Galoppbane. Da blir firbente hester erstattet av fire hjul og svidd gummi, når eierne av hundrevis av sportsbiler setter hverandre i stevne på den årlige Vårmønstringen, i år for 40. år på rad, som blir arrangert av Norsk Sportsvogn Klubb. Nyhet – Åpen klasse for entusiastbiler!

Vårmønstringen 2015 er den 40. i rekken av dette tradisjonsrike vårtreffet. Dette er Norges største bilshow, hvor det kun dreier seg som sportsbiler, ifølge formann Erling Alfheim.

Priser:
– Utstilling (sportsvogn): 100 kroner per bil (inkludert fører + evt. passasjer)
– Publikum: 100 kroner per person (barn under 15 år gratis adgang)

Arrangementet varer fra 10:00–15:00. Portene åpnes for publikum 11:00, sportsvogner slipper inn fra 10:00. Vel møtt!

Vi forventer mellom 500 og 700 sportsvogner av absolutt alle slag, merker og årganger, og 2000-3000 tilskuere. Det blir italiensk fullblods, som Ferrari, Maserati, DeTomaso og Lamborghini. Amerikanske muskelbiler som Ford og Chevrolet. Tysk spitzentechnik som Porsche og Mercedes. Engelske tradisjoner som Jaguar, Morgan, Triumph og MG. Og japanske vogner som Mazda MX5, Honda NSX, Nissan GT-R og Toyota MR2 – blant mange andre juveler som vises fram av sine stolte eiere.

NB! Man må ikke være medlem i NSK for å komme inn på Vårmønstringen med bilen sin, men man må ha sportsvogn

Nyhet – Åpen klasse for entusiastbiler

I år introduserer NSK åpen klasse som en del av Vårmønstringen. Dette er et tilbud til alle entusiastbiler som er sportslige, men kanskje faller litt utenfor begrepet (og definisjonen av) sportsvogn. Parkering vil bli på gresset på indre bane.

I motsetning til fjoråret hvor dette området var avsperret, har vi i år fått tillatelse til å bruke området igjen. Dette åpner opp for at vi kan være ekstra liberale i år. Vi er dog nødt til å ta et lite værforbehold, men håper selvsagt på at det blir fint vær og satser på tørre, fine forhold på indre bane.

Pris for utstilling (sportsvogn og entusiastbil) er 100 kroner og inkluderer evt. 1 voksen passasjer, dvs. maks 2 voksne. Barn under 15 år i bilen (baksetene) kommer inn gratis.

 

Skroll til toppen