Velkommen til NSK’s vinterhelg på Golsfjellet 6-8. mars!

Også i år inviterer Norsk Sportsvogn Klubb til vinterhelg – også i år er vi tilbake på Tisleia på Golsfjellet, dog litt senere enn vanlig. Fordelen med denne datoen er at været antageligvis er strålende, isen er tykkere og det er enda bedre plass på isen! Her får du muligheten til å gjenopplive kunnskapene fra glattkjøringskurset du en gang i tiden har vært på. I trygge omgivelser kan du forbedre ferdighetene og samtidig kjøre med smil like brede som sladden gjennom hver sving! FRIST FOR PÅMELDING er 20. februar.

 I trygge omgivelser kan du forbedre ferdighetene og samtidig kjøre med smil like brede som sladden gjennom hver sving! Kjøringen foregår på Tisleia, mindre enn 2 min kjøring fra der vi overnatter.

Gå til www.sportsvogn.no/vinterweekend nuh!

Skroll til toppen