Når dagene er som mørkest er det tid for gjenoppleve tørr asfalt, svidd gummi, adrenalin og hestekrefter. Det er igjen tid for MOTORSPORTAFTEN!

Torsdag 27. november, frammøte kl. 18.30. I Olavshallen på Olavsgaard Hotell, Hvam. Du er hjertelig velkommen – ta med venner og bekjente! Gratis adgang, enkel servering!

I år har vi blant annet gleden av å presentere to nyheter i norsk racing for 2015.

Radical er kjent som det ultimate verktøyet på en banedag. Med Eker Performance som importør er det også klart for en ny, norsk racingklasse. Du vil bli presentert for bilene og planene.

Klubbmedlem, Anne Grete Dahl, kjører Skandinavias kanskje aller mest sjarmerende racingklasse, den svenske 1000-cupen i historisk racing. I år satte dama mannfolka til veggs og vant cupen…

Endelig blir det en ny, norsk merkecup i asfaltracing: Citroen DS 3 Cup er kjørt fire år i Danmark og kommer nå til Norge. Klubbmedlem, Bjørn Tore Teigen, var blant de første som anskaffet bil og setter opp et team med et av landets kanskje største, unge racingtalenter bak rattet. Vi presenterer cupen og teamet.

Og tilslutt, bilnostalgi på sitt best. Nok et klubbmedlem kommer. Tore Johannessen var på nippet til å vinne hele Monte Carlo Historique i vinter. Han kommer med sin Porsche og forteller om hva som skjedde, hvordan det er å kjøre historisk rally på Korsika og om vinterens planer…

Skroll til toppen