Utemøte august – Tautra (12.08.2014)

Årets kveldstur til Tautra gikk over all forventning. 29 forhåndspåmeldte ble raskt til 45 (!) deltagere i løpet av turen fra Moholt til Tautra. Været var strålende, temperatur over 20 grader.

Vi kjørte gamle E6 fra Moholt til første oppsamling på Hell, der noen nord-trøndere sluttet seg til. Turen fortsatte så nordover til Vuddudalen, der vi etter å ha tatt av fra E6 stoppet for å ta med oss enda flere nord-trøndere. Blant annet fikk vi besøk av 2 medlemmer fra Morgan-klubben med hver sin bil fra Namsos. Nærmere opptelling viste nå at det var hele 28 biler med i følget.

 

Neste etappe videre i retning Frosta, med mål på Tautra. En flott kjøreetappe på fine sportsbilveier i varmt og godt vær. Det ble populært at vi hadde planlagt med god tid til å besøke øl-utsalget og «Ting og Tang»-butikken. Betjeningen var også strålende fornøyd med besøket, sjelden (om noen gang) har det vel vært større omsetning av øl på en helt vanlig tirsdag kveld på Tautra. Flertallet av bilene ble raskt lastet opp med esker og poser med øl og andre spesialiteter fra butikken.


 
Vertskapet, ved Ståle Andersen, hadde på en flott måte klart å justere antall spisegjester fra de forhåndspåmeldte 30 til de frammøtte 45. Varm terte med salat og dressing, smakte helt fortreffelig. Likeså kaffen med en nydelig kake til dessert. Alt ble servert på langbord i solveggen, med kloster-ruinene og etter hvert solnedgangen som flott kulisse. En gedigen opplevelse. 
Praten gikk som vanlig upåklagelig, men da klokken passerte 21:30 annonserte turansvarlig Eirik at nå var det fritt fram til å dra hjem hver til sitt. 
Klubben fikk mange lovord og hilsener for turen, noe vi tar med oss i styrets videre arbeid.

 

Turansvarlig takker for det utrolige oppmøtet, som er ny rekord i klubben. Han fikk i tillegg kjøre Trond Håvards Z4 på returen til Trondheim. Ønsker seg tilbake til BMW snarest.

Styret sender en stor takk til turansvarlig Eirik for gjennomføringen av nok et utmerket møte.

 

Neste arrangement blir sensommerturen Fosen rundt lørdag 6. – søndag 7. september. Dette er også en tur vi har store forventninger til, invitasjon kommer om ikke lenge.

Skroll til toppen