Julemøte (03.12.2013)

Julemøtet ble i år arrangert på restauranten Grenaderen, og 23 medlemmer møtte opp med store smil og høy forventning.

Det som skilte årets julemøte fra mange av de tidligere, var den flotte buffeen som møtte oss. De fleste var klar over hva som hørte sammen, men sekretæren registrerte personer som spiste pinnekjøtt med sursild, ribbe med saus og kålrotstappe, og selvsagt karamellpudding og ostekake med to forskjellige sauser på samme dyptallerken.Andre groteske sammensetninger ble sikkert fortært i dyp hemmelighet, hver sin smak.
 
 
Før maten ønsket selvsagt formann Odd velkommen til alle fremmøtte.
Men han slapp ikke unna med det, mange ville ha mer valuta for egenandelen på kr. 100,- og Odd måtte gi en grov oversikt over planlagte aktiviteter til neste år.
 
 
Noen medlemmer hadde egne forslag til møtetemaer, alt slikt setter styret stor pris på.Vi vil ta alle innspill med, når neste års program blir spikret.Arne ville fortelle om hvordan man kan restaurere en TR 6 til lavest mulig pris, Magne ville gjerne arrangere garasjemøte og Erik ville fortelle om hvorfor man elsker å kjøre lange turer i en TR 3. Spennende !!!
 
 
Møtet ble som vanlig avsluttet med kyss, klapp og klem, og vi ønsket hverandre god jul og godt nytt år.
Vi gleder oss til årsmøtet i februar 2014.
 
Skroll til toppen