Innemøte oktober – Bilradiospesialisten (02.10.2013)

I alt 20 personer deltok på høstens første fagmøte uten innlagt kjøring.

Bilradiospesialisten hadde tydeligvis lagt ned et godt arbeide med å få til en skikkelig presentasjon av firmaet, og hva de drev med. De stilte med 3 meget dyktige medarbeidere, ledet av daglig leder Jan Erik Elverum.
Helt fra starten av møtet, oste det av enorm kunnskap om produkter og problemstillinger som lot seg løse på profesjonell måte. Ekstremt trivelig å komme til noen som til de grader kunne sitt fagområde og produkter.
 
Firmaet ble startet tilbake i 1976, fremdeles med de samme innehaverne. Som Norges eldste bilstereoforretning, har de i dag 15 ansatte, derav 5 montører. Omsetningen i 2013 var estimert til over 40 mill. kr. En stadig større del av omsetningen er nå basert på nettsalg, uten at dette hadde gått ut over den faglige dyktigheten til de ansatte.
 
Bilradiospesialisten har avdelinger flere steder i landet, den nest største er i Bergen med en omsetning på over 13 mill. kr.Fagområdet spiller over et stort register, bilstereo, bilvarme, ryggekamera, handsfree, navigasjon, multimedia, sporing og bilalarm.Vi fikk også en flott innføring i den nye DAB+-utbyggingen som er på gang.
 
Det var tydelig at møtet falt i smak hos medlemmene, for spørsmålene var mange, og formannen hadde store problemer med å bryte inn for å avslutte og takke, samt å overlevere klubbens emblem som takk for møtet.  
 
Deretter fortsatte vi med å se på det store utvalget av alle produktene som firmaet hadde å tilby. 
Et supert møte med svært fornøyde medlemmer. 
En stor takk til Bilradiospesialisten, som absolutt fikk oss til å forstå at slike produkter kjøper vi hos en spesialist med høy kompetanse.
Skroll til toppen