CSM 2013 – full fart på Gol!

Helgen 30. august til 1. september ble CSM 2013 avholdt på Gol, NSKs landstreff ble i år enda bedre enn i fjor!

De fleste ankom Pers hotell fredag, og der ble vi møtt av både Corvetter og Caterham’er – de hadde også treff på hotellet denne helgen. Dette satte jo en ekstra spiss på arrangementet, hele hotellet var fyllt med bilentusiaster! Middagen fredag kveld ble gjennomført i en uhøytidelig atmosfære, og en del valgte å ta en tidlig kveld etter en lang kjøretur til Gol.
Helgen ble gjennomført i (nesten bare) strålende solskinn. Det kom bittelitt regn lørdag morgen, men solen tittet frem da kortesjen med NSK-medlemmer satte kursen mot alpinanlegget i Hemsedal. Målet var slett ikke skitur, men en enkel og uformell Gymkhana-øvelse på en diger parkeringsplass i bunnen av bakken.
Ikke alle ønsket å bruke bilen til dette, men de var tilskuere og de som deltok så ut til å ha det ordentlig moro! Vi hadde også en egen dameklasse, med 4 deltagere – kudos til dere! Resultatene finner dere her, sortert etter bilens startnummer:

Bil nr

Sjåfør

Tid

Tillegg

Kommentar

1

Jørn Innset

45,4

 

(Utenfor konkurranse, da han hadde øvd og laget banen selv)

1

Lin

1:03,5

 

 

2

Eivind Helmersen

1:04,2

 

 

3

Skroll til toppen