Historie 2

Bakgrunnen for dagens NSK Sørlandet.

I påsken 2011 ble det besluttet å gjenopplive avdelingen etter nesten 9 år i dvale. I løpet av 2011 ble det tatt initiativ til ulike spontane kjøreturer og møter, og man så etter hvert behovet for å få dette inni mer ordnede former.  I slutten av november ble det avholdt et medlemsmøte hvor nytt styre ble valgt.

I 2012 arrangerte vi en rekke innemøter, kjøreturer hver måned og to banetreff i Sørlandsparken på Skandinavisk Trafikksenter (Se Arkiv).

Styret jobber med å utvikle en informativ nettside for avdelingen, ferdighetskjøring, planlegging av lengre og kortere kjøreturer og utstillinger, samt relevante besøk hos lokale firmaer og interessante bilentusiaster. 

Har du forslag til saker styret bør jobbe med, kan du kontakte styret på [email protected]

Skroll til toppen