Vårmønstringen 2012 – og tilhørende aktiviteter!

En dag i paradis! Søndag 13. mai møtes nærmere 100 000 hestekrefter på Øvrevoll Galoppbane. Da blir firbente hester erstattet av fire hjul og svidd gummi, når eierne av hundrevis av sportsbiler setter hverandre i stevne på Vårmønstringen som blir arrangert av Norsk Sportsvogn Klubb.


– Dette er Norges største bilshow, hvor det kun dreier seg som sportsbiler, sier Vårmønstringsansvarlig Henning Hansen. – Vi forventer mellom 500 og 700 sportsbiler av absolutt alle slag, merker og årganger, og 2000-3000 tilskuere. Det blir italiensk fullblods, som Ferrari, Maserati og Lamborghini. Amerikanske muskelbiler som Ford og Chevrolet. Tysk spitzentechnik som Porsche og Mercedes. Og engelske tradisjoner som Jaguar, Morgan, Triumph og MG – blant mange andre juveler som vises fram av sine stolte eiere.

Vårens Råeste Eventyr, som Vårmønstringen også kalles som et apropos til andre årvisse, vårlige, begivenheter, har blitt en tradisjon. Dette er for sportsbilentusiaster både Hjuleaften og Holmenkolldag samtidig, og avholdes nå for 36. gang. Begivenheten markeres med en sportsbilkortesje gjennom Oslos gater allerede torsdag 10. mai – oppmøte på Sjøflyhavna 17:30!

Sportsvogner som skal stilles ut slippes inn fra kl. 09:30, portene åpnes for publikum kl. 11:00 – velkommen!

Priser: Kr. 100,- pr. sportsvogn inn på området (uavhengig av antallet personer i bilen) – publikum forøvrig kr. 100,- pr. person. Barn under 14 år gratis. Parkering på P-plass kr. 20,-.

NB! Man må ikke være medlem i NSK for å komme inn på Vårmønstringen med bilen sin, men man må ha sportsvogn!

Skroll til toppen