Heldags ferdighetskjøring på Rudskogen!

Søndag 8. juli er det heldags ferdighetskjøring på Rudskogen!

Delta gjerne i diskusjonen rundt arr. i forumet!

Programmet er som følger (NB: Kan endres!):

12:00           Teknisk åpner
12:45-13:00 Førermøte
13:00-14:00 Frikjøring gateregistrerte biler
13:45-14:00 Førermøte
14:00-15:00 Frikjøring gateregistrerte biler
15:00-15:30 ‘Lugna halvtimmen’ – for nybegynnere, forbikjøring forbudt og rolig tempo 
15:30-19:00 Frikjøring gateregistrerte biler

Ambulanse er til stede under kjøringen.

Biler med prøveskilt tillates ikke på banen. Det vil bli arrangert heat for lisensierte biler, avhengig av hvor mange som dukker opp.

Møt opp i god tid, alle biler må gjennom teknisk kontroll! Det er ingen forhåndspåmelding. Det er påkrevet med førermøter for alle som skal kjøre på banen. Tidspunkt for førermøter er listet opp i programmet over. 

Prisene er som følger: Medlemmer betaler kr. 1000,-. Ekstra førere på samme bil koster kr. 200,- pr. fører. Vi tar gjerne kort, men også kontant betaling. NB: Denne dagen er kun for medlemmer av NSK, men man kan melde seg inn når man kommer. Medlemskap koster kr. 400,- og må betales ved innmelding. 

NB! Husk å laste ned skjemaet under som inneholder regler og opplysninger som må fylles ut før man får kjøre! Fyll ut skjemaet (husk at det er flere sider!) og ta det med deg, så går registrering vesentlig lettere. 😉 

Og husk hjelm på alle i bilen!

Skroll til toppen