Året første utemøte – og vi skal til Hydrolift!

Endelig er det tid for å møtes ute, sparke i dekk, kjenne lukten av olje – og KJØRE med sportsvognen! Den første turen NSK inviter alle til i 2012-sesongen er en skikkelig godbit: Vi kombinerer en vårkveld med en koselig tur, litt mat, sosialt samvær, faglig påfyll og et vakkert tema: Våren. Denne gangen inviterer Bård Eker og Hydrolift Norsk Sportsvogn Klubb til deres lokaler i Fredrikstad!

Vårt besøk gir en smak av mye av det fine ved våren. Vi får en presentasjon av Eker Group og Eker Performance, og de viser oss et utvalg av Hydrolift, Ducati og Koenigsegg. De fleste prisklasser – alt nydelig for den teknisk interesserte. Et skikkelig kinderegg med både MC, sportsvogn sportsbåter. Med vårt besøk blir det også en flott NSK-ramme ved Hydrolifts lokaler. Vi ser frem til stort oppmøte og en vakker kveld.
Dato: Torsdag 19. april kl.: 19:00

For de som kjører fra Oslo blir det felles avreise fra Hvervenbukta kl.: 17:30. (P. plass motsatt side av campingplass) MERK tiden!

Vel møtt!

Adr.:
Hydrolift AS,
Mosseveien 53
1610 Fredrikstad

www.hydrolift.com www.ekerperformance.com

Skroll til toppen