Gnistrende føre og vær!

NSKs vinterweekend var for første gang på Vurrusjøen i Engerdal, og for en mottakelse vi fikk!

Strålende sol, knitrende snø og tykk is – og et serviceapparat som virkelig stod på for å gjøre oppholdet vårt på isen så bra som mulig. Dette var gøy!

Ut fra tilbakemeldingene vi har fått fra deltagerne hadde alle det fint, fikk kjørt mye og trivdes godt i Engerdal. Med over 50 deltakere var dette en suksess fra ende til annen. Vi må berømme deltagerne som (stort sett) holdt seg på banen, dog med hederlige unntak som f.eks. Ove i BMW og Odd i Celica som krevde litt mer enn vanlig innsats for å få farkosten tilbake tilbake over brøyta…:-)

Bilder er lagt ut i Bildegalleriet, i tillegg har vi fått en mail fra Jørn Kristensen, som har tatt mange flotte bilder – hans bilder finner du her. Diskusjon rundt arrangementet skjer i forumet. Vi regner med at det kommer flere videoklipp etter hvert, GoPro-tettheten i Engerdal har sjelden vært høyere enn nå i helgen tror vi…

Så var det NSKs etter hvert så berømte isbanecup! I år mått vi finne på en ny variant av denne, da å kjøre en hel runde for hver ville tatt aaaaalt for lang tid. Derfor ble det slalåmkjøring i stedet. Etter å ha snurret minst 2 ganger mumlet formannen noe om stilkarakterer som burde vært tellende, men det så vi bort fra. Denne gangen… Resultatene for 2012 ble som følger:

Vi sees vel i 2013?

Skroll til toppen