Våt banedag på Rudskogen

Joda, det var vått, men det var lærerikt, mye mennesker og ikke så alt for kaldt…

Til tross for været var over 50 NSK-medlemmer i aksjon ute på banen søndag 24. juli. For oss som arrangerer er det hyggelig at så mange trosser været og likevel tar turen – imponerende var det også av våre kjære NSK Marshals som stod ute i øsende regnvær (det sluttet aldri å regne…) hele dagen!

Banen var ny for mange av oss, og det merket vi godt – det var mange avkjøringer, og rescuebilen var ute flere ganger enn ‘normalt’. Vi håper likevel de fleste fikk mye ut av dagen, og ikke glem at vi har leid Rudskogen igjen allerede 8. august, og NSK er også invitert til å delta på banekjøringen på BMW-dagene 5. og 6. august. Vi håper på bedre vær da!

Bilder og video er å finne i forumet denne gangen, der finner du også ettersnakk om dagen.

Skroll til toppen