Medlemsmøte april (05.04.2011)

Vårens siste innemøte var lagt til Lånkebanen. Hele 21 medlemmer møtte opp for å høre om planlegging og organisering av EM-runden i rallycross som arrangeres 24.-26. juni 2011.

Møtearrangør Ole Kristian ønsket velkommen før Steinar Vordal fikk ordet. Han orienterte i detalj om alt arbeid som ligger bak en vellykket gjennomføring av et slikt arrangement. Totalt har en arrangørgruppe på over 300 funksjonærer vært i sving under planleggingen av arrangementet.

Banen har i løpet av 2010 og 2011 blitt oppgradert for å tilfredsstille nye og strengere krav. Totalt har det i denne perioden blitt investert 2,5 millioner kroner, nedlagt 3.700 dugnadstimer og benyttet 420 tonn med asfalt. Det er samtidig anlagt en ny sving slik at banens lengde er forlenget med 95 meter. Arbeidet har definitivt gitt resultater, FIA karakteriserer nå banen som en av de sikreste (om ikke den sikreste) i Europa.

 

Under EM-runden i juni vil det være ca. 100 førere/team, 400 VIP-plasser, og det budsjetteres med et billettsalg på minimum 4.000 billetter. Dermed vil det være minst 8.000 personer til stede, med de krav det innebærer. Vordal er meget entusiatisk i forhold til arrangementet, og med bra vær ligger det an til at dette kan bli en kjempeopplevelse. Arrangementet pågår fra fredag til søndag, se www.rallycrossinhell.com.

 

Formann Odd Vaagan avsluttet møtet med å overrekke NSK`s merke til Vordal som takk for presentasjonen.

Et flott og informativt møte som ble godt mottatt av de fremmøtte.

Skroll til toppen