Moro på isen!

Med over 50 påmeldte deltagere, besøk av både Porsche Club Norge og MB Entusiastklubb og ikke minst en litt humørsyk støymåler var det duket for en interessant weekend på isen på Tisleifjorden! OPPDATERT: Bilder lagt ut!

En flott gjeng med sosiale og humørfylte NSK-medlemmer deltok på årets utgave av Vinterweekend på Gol – noen for første gang, mange for fjerde gang, femte gang eller mer!

Denne gangen startet vi allerede fredag etter lunch, da kjøring på isen nå er forbudt på fredager. Heldigvis ser det ikke ut til at dette skapte for store problemer for deltagerne – og fordelen var jo at man da kunne komme hjem i rimelig tid på søndag.

Fredagen var det strålende vær, mildt og sol. Det ble rundt 40 bergingsoppdrag med smått og stort, men det tok alle med godt humør. Vi kunne kjøre helt til kl. 18:00, og det var flere som syntes det var spennende å kjøre på isen i mørket. Etter en bedre middag på hotellet var de fleste mer enn klare for å sove litt – det tar på med så mye frisk luft!

Lørdagen var det også mildt, men en sterk vind gjorde det ubehagelig å stå ute – de fleste satt dog i bil og hadde ikke det problemet. 🙂 Fra kl. 14:00 var det tid for vår uformelle konkurranse. Med nesten 50 startende tok det i overkant av en time å få alle rundt, heldigvis var det heller ikke i år noen som trengte berging under konkurransen. Kl. 16:00 var det over for denne gang, og så var det tid for litt avslapping før middag.

Etter nok et herlig måltid på Fjellstua var det tid for premieutdeling, og som alltid var det stor spenning knyttet til tidene! Jarl og Lin delte ut premier til klassevinnerne, samt til Alex i Morgan +8 som fikk hederspremie for å ha stått fast flest ganger. 🙂

Takk til alle som deltok, og takk til vertskapet på Golsfjellet – vi håper vi sees i 2012!

Vi har en stor mengde bilder og ikke minst video som blir lagt ut så fort vi klarer – denne artikkelen oppdateres med informasjon om dette etter hvert.

Noen bilder er allerede lagt ut i forumet! Og her er en video filmet av en av medlemmene av MB Entusiastklubb. Flere bilder finnes nå i Bildegalleriet – nesten 500 i tallet! Mer video kommer!

 

 

 

Resultater fra Isbanecupen

Skroll til toppen