Medlemsmøte oktober (05.10.10)

19 personer møtte opp til høstens første innemøte som ble avholdt på Tregården restaurant på Persaunet. Temaet var veldig aktuelt for årstiden vi nå er inne i; nemlig lys.  
Ansvarlig for presentasjonen var Kjell Arne Norum fra Osram, utvilsomt en faglig meget sterk ressurs og ikke minst en hyggelig kar. Først fikk vi en generell orientering om lys; både inne, ute og i bil. Alt fra de gode gamle glødepærene til de nyeste LED-pærene ble grundig gjennomgått. Ingen tvil om at LED er framtida, både når det gjelder bil og ellers. Alt i alt et veldig bra foredrag, svært interessant og lærerikt for samtlige.

 

 

Med kveldens valg av lokale var det muligheter for å bestille mat og drikke fra en rikholdig meny underveis. Kaffe og eplekake med is var som alltid populært, ellers ble både pizza og pasta prøvd med suksess. Etter hvert ble også øl-serveringen sjekket ut. Gode fasiliteter var det også, så lokalet fristet til gjentagelse.
Etter at den faglige delen av programmet var ferdig, hadde Gunnar Ellevseth et innlegg om en flott tur til USA, med besøk i bl.a. San Francisco, Los Angeles, kjøring langs Highway 1 nedover vestkysten og ikke minst Las Vegas med en imponerende bilutstilling. Ikke vanskelig å forstå at dette hadde vært en stor opplevelse.   

  

 

Konklusjonen må bli at dette ble nok et vellykket medlemsmøte. Vel møtt til neste møte 2. november.
Takk til arrangør Oddvar og begge foredragsholderne.  

Skroll til toppen