NSK inviterer til kjøretrening på Rudskogen søndag 25. juli!

Da er vi klare for nok en flott dag på banen i NSK-regi! Denne gangen er banen oppe fra 13:00 til 19:00.

Møt helst opp til kl. 12:00! Det er ingen forhåndspåmelding. Det vil bli avholdt førermøte kl. 12:45, deretter kl. 13:45 og 14:45. Etter dette avholdes ikke førermøter. Deltagelse på førermøte er obligatorisk for samtlige som skal kjøre på banen.

Prisene er som følger: Medlemmer betaler kr. 600,- og ikke-medlemmer betaler kr. 1000,-. Ekstra førere på samme bil koster kr. 100,- pr. fører. Vi tar kort, og ser gjerne at dere betaler med det fremfor kontanter!

Det er satt et tak på 60 biler! De 60 første som kommer og betaler på Rudskogen får plass.

Lisensierte biler: Vi vil arrangere egne heat for disse forutsatt at det stiller et minimum av biler. dvs. minst 5 som kan kjøre i hvert heat.

NB! Husk å laste ned skjemaet under som inneholder regler og opplysninger som må fylles ut før man får kjøre! Fyll ut skjemaet (husk at det er 2 sider!) og ta det med deg, så går registrering vesentlig lettere. 😉

VELKOMMEN!

Skroll til toppen