Vårtur 2010 (28.-30.05.10)

Årets store begivenhet i kalenderen ble også denne gangen særdeles vellykket. Arrangørene hadde lagt opp et flott program med spektakulære veier, god mat og trivelig samvær.

 

Tett skydekke over Trondheim og få plussgrader ved oppmøte Esso Sandmoen kl. 08:15 fredag morgen. Men oppslutningen var upåklagelig; 19 biler og 35 personer møtte opp med store forventninger til de neste 3 dagene. Deltagerantallet er en økning på nesten 50% i forhold til fjorårets tur og nesten rekord.

Første etappe langs E6/E39 til Orkanger, der vi kjørte inn på 710/714 til dagens første stopp, bensinstasjonen på Kyrksæterøra. Derfra 680 via Tjeldbergodden og Aure til Tømmervåg der vi tok ferje over til Seivika.

Etter ilandkjøring bare noen få kilometer igjen til Kristiansund, der det var bestilt lunsj på den velrenommerte fiskerestauranten Smia. Her fikk vi en interessant orientering om husets historie og nåværende virksomhet i lokalene, før det ble servert en hjemmelaget og velsmakende fiskesuppe. God mat i trivelige omgivelser.

Etter lunsj gikk turen ut på den fantastiske Atlanterhavsveien, en spektakulær opplevelse.

Dagens siste kjøreetappe via Farstad ut til Hustadvika Gjestegård som ligger helt ut mot havet.

Interessant og morsom historiefortelling me

Skroll til toppen