NSK inviterer til kjøretrening på Rudskogen fredag 14. mai!

Da er vi klare for nok en banekveld i NSK-regi!

Møt helst opp til kl. 16:00! Det er ingen forhåndspåmelding. Det vil bli avholdt førermøte kl. 16:45, deretter kl. 17:45 og 18:45. Etter dette avholdes ikke førermøter. Deltagelse på førermøte er obligatorisk for samtlige som skal kjøre på banen.

Prisene er som følger: Medlemmer betaler kr. 600,- og ikke-medlemmer betaler kr. 1000,-. Ekstra førere på samme bil koster kr. 100,- pr. fører. Vi tar kort, og ser gjerne at dere betaler med det fremfor kontanter!

Det er satt et tak på 60 biler! De 60 første som kommer og betaler på Rudskogen får plass.

Lisensierte biler: Vi vil arrangere egne heat for disse forutsatt at det stiller et minimum av biler. Siden det arrangeres løp andre steder på denne tiden vil vi ha beskjed senest torsdag 13. mai dersom du skal komme med lisensiert bil. Dersom det ikke blir nok som melder seg vil vi ikke kunne kjøre egne heat for lisensierte biler, og dere som har meldt dere får i så fall beskjed om dette på mail fredag formiddag. Send en epost om du kommer med lisenisert bil her.

NB! Husk å laste ned skjemaet under som inneholder regler og opplysninger som må fylles ut før man får kjøre! Fyll ut skjemaet (husk at det er 2 sider!) og ta det med deg, så går registrering vesentlig lettere. 😉

VELKOMMEN!

Skroll til toppen