NSK inviterer til kjøretrening på Rudskogen mandag 26. april!

Årets første kjøretrening i regi av NSK!

Møt helst opp til kl. 16:00! Det er ingen forhåndspåmelding. Det vil bli avholdt førermøte kl. 16:45, deretter kl. 17:45 og 18:45. Etter dette avholdes ikke førermøter. Deltagelse på førermøte er obligatorisk for samtlige som skal kjøre på banen.

Prisene er som følger: Medlemmer betaler kr. 600,- og ikke-medlemmer betaler kr. 1000,-. Ekstra førere på samme bil koster kr. 100,- pr. fører. Vi tar kort, og ser gjerne at dere betaler med det fremfor kontanter!

Det er satt et tak på 60 biler! De 60 første som kommer og betaler på Rudskogen får plass.

Lisensierte biler: Vi vil arrangere egne heat for disse forutsatt at det stiller et minimum av biler – husk at formelbiler må kjøre alene!

NB! Husk å laste ned skjemaet under som inneholder regler og opplysninger som må fylles ut før man får kjøre! Fyll ut skjemaet (husk at det er 2 sider!) og ta det med deg, så går registrering vesentlig lettere. 😉

VELKOMMEN!

Skroll til toppen