2010-05 BILENTUSIASTENE

Bilentusiastene arrangerer biltreff ved kjøpesenteret Jærhagen 1. mai 2010.

BILENTUSIASTENE   Vi er en gjeng bilentusiaster som bestemte oss for å arrangere et biltreff ved kjøpesenteret Jærhagen 1. mai i 2009.   Bakgrunnen for treffet var å fremme bredden i bilhobbyen. Vi følte at biler som ikke var amerikanske ”druknet” på det eksisterende 1. mai treffet.  Fjorårets treff var så vellykket, at vi i løpet av vinteren stiftet en ny klubb, BILENTUSIASTENE, for å drifte dette alternative treffet på Jærhagen i år og årene som kommer.  I fjor kom det ca 200 biler og nesten 800 skuelystne.


BILENTUSIASTENE vil stå som arrangør, men vil benytte andre klubber som medhjelpere for å få arrangementet vel i havn. Dette satser vi på skal gå på rundgang mellom lokale klubber, og at denne dugnaden vil gi kjærkomne penger i de respektive klubbkassene. Hensikten med klubben er å samle bredden av bilentusiaster, gamle som unge, til et felles treff med felles interesser. Treffet er åpent for alle typer biler og entusiaster i alle aldre. Vi mener det er viktig å fokusere på de yngre, for ungdommen er en viktig resurs i videreføringen av bilentusiasmen. Vi ønsker at så mange som mulig tar med seg bilen, familie og venner og stiller opp for å gjøre dette til en merkedag for oss med bil som hobby. Det vil være åpent for publikum fra klokken 10:00 til klokken 15:00. Bedømming av Bilentusiastene Premiering vil bli i tiår, uavhengig av merker. · Til og med 1949 · 1950 - 1959 · 1960 - 1969 · 1970 - 1979 · 1980 - 1989 · 1990 - 1999 · Fra og med 2000 Det blir 1, 2 og 3 premie i hver klasse. Biler som ønskes bedømt kjøres via dommere når de ankommer Jærhagen. Bedømming av publikum Publikum har muligheten til å foreslå premiering i følgende kategorier: Treffets flotteste - Tøffeste Rat look - Fineste lakk - Heftigste felger - Tøffeste stereobygg. Det blir en premie i hver kategori. Stemmesedler følger inngangsbillett. Bedømming av sponsor Vår sponsor, Dekk 1, vil dele ut en pris til den bilen de liker best. Entre er kr 50,- pr. person. Bil følger fører og det betales ikke noe ekstra for bilen. Barn under 12 år er gratis. Det blir salg av pølser, brus, kaffe, lapper og lodd på plassen. Det tillates "boot sale" og salg av deler og annet bilrelatert utstyr fra enkle boder. (Gi oss gjerne melding om du kommer med noe du vil selge, slik at vi kan sette av plass) Håper så mange som mulig har anledning til å komme, slik at det blir en flott dag for bilentusiaster i alle aldre på Jærhagen 1. mai 2010. For bilentusiastene Håkon Dale Leder Spørsmål ang treffet kan rettes til [email protected] eller tlf 900 71 510 (Øystein) Oppdateringer vil også bli gjort på vår hjemmeside www.bilentusiastene.no
Skroll til toppen