2010-sesongen er i gang!

Tom Berve rapporterer fra årets første sportsvogntur!

Tradisjonen tro var det sesongstart for de åpne bilene av alle kategorier 1. nyttårsdag. Jeg vet ikke om det ikke var kaldt nok, om festingen hadde foregått for lenge ut i de små timer eller åpen bil eiere hang igjen med dårlige vær erfaringer fra sesongen 2009. Fakta er at det var en god del færre biler som stilte ved Universitetsplassen i år.

Men de som stilte er sanne entusiaster og selv om det er 31. gangen det var samling, ble det ikke gitt kategorien ”tradisjon”. Kanskje etter 50 samlinger?

Etter salg av is billetter og utdeling av konkurranse ark var det avgang. Såpeglatt asfalt. Første bil avgang var undertegnede, rotoren brakk i to. Takk til alle som stoppet og tilbø hjelp. Trond Bråthen (Bråthen Bil) tapet sammen bitene på ekte McGiver vis. Takk Trond.Det var nok flere som fikk problemer på det såpeglatte føret. Jeg tror nok ikke alle hadde vinterdekk. Trond stilte til hjelp for flere i bakkene oppover mot Holmenkollen. Tre hjul er ikke alltid nok.

Vel oppe på Frognerseteren var det isspising og bilpreik. Det var ingen fare for at isen skulle smelte, den ble bare hardere og hardere. Heldigvis var premieutdelingen raskt unnagjort, det var surt!

Tusen takk for fin dag, håper på mye fin åpen bil kjøring i 2010. 

Tom Berve
NSK / TR-Register 

Skroll til toppen