Medlemsmøte september (01.09.09)

På tross av ikke altfor lovende værutsikter ved oppmøte på Moholt dukket det opp i alt 22 biler og 30 personer for å være med på denne tradisjonsrike høst-turen. Turen gikk langs den kjente ruta fra Moholt via Jonsvannsveien ned til Reppe og deretter langs gamle E6 til Hommelvik der de siste deltagerne kom til. Mens noen her var forutseende nok til å sette på taket under pausen utenfor Cafe Rampa var andre selvsagt så ”tøffe” at de fortsatte med taket ned oppover mot Selbu. Vel ankomst hotellet var det ikke noe problem å se hvem som hadde tilhørt hvilken av disse grupperingene.

 

 
Vel på plass inne i en nyåpnet fløy på Selbusjøen Hotell ga eieren oss en interessant gjennomgang av hotellets historie, ispedd muntre historier fra de over 20 årene hotellet har vært i familiens eie. En utmerket eplekake servert med både is og krem satte en skikkelig prikk over i-en. 3 nye medlemmer ble også ønsket velkommen i klubben med klapperunde. Det store mangfoldet av biler og personer i klubben ble nevnt som en positiv faktor.

 

 
Deretter fortalte Bjørn Dahn (med Marietta som god sufflør) om sin flotte ferietur i SLK-en nedover i Europa i sommer. Et fint innslag, og vi håper også andre medlemmer vil bidra med noe lignende ved senere tilfeller. Til slutt orienterte formannen kort om kommende arrangementer, blant annet turen til Birmingham og arrangementet NEC Classic Motor Show i november. Dette vil det komme mer info om ganske snart. Hjemturen gikk i duskregn fra Selbu via Hell og gamle E6 tilbake til Trondheim. Som ved tidligere turer til Selbu var alle godt fornøyde, og nok en gang var rekordoppmøte et faktum. Vi takker alle for oppmøtet og ser fram til stor oppslutning også på høsten første innemøte i oktober.

Skroll til toppen