Registermøte i NVK’s lokaler på Frysja.

Healeyregisteret samlet en eksklusiv, men engasjert gjeng entusiaster i NVK’s lokaler på Frysja.
Bjørn Krogvig kunne ønske 12 andre Healey-entusiaster velkommen til møtet.

Kai Roger Eriksen viste sin flotte Sprinzel Sebring Sprite Coupe replika, og fortalte historien om denne spesielle Healeyen og dens opphavsmann, John Sprinzel, og om prosjektet med å bygge bilen.

Kai kjører Sprite’en i historic racing etter å ha «pensjonert» sin MG Midget, og han ga oss en innføring i sporten og kom med nyttige tips for de som har lyst til å prøve den. 

Det var stor interesse for Kai’s Sprinzel Sebring Sprite. Vi kunne konstatere at det er ryddig og rent i motorrommet.

Frode Lund har lang erfaring fra challengeløp, og har blant annet kjørt Monte Carlo Challenge 5 ganger med sin Austin-Healey 3000 rallybil. Frode fortalte om sine erfaringer og viste nødvendig utstyr for drevne kjørere såvel som for de mindre erfarne. Han ga også gode råd om hvordan man kan prøve seg i sporten uten større investeringer. Med flere erfarne challengekjørere i salen ble det interessante diskusjoner.

Vi var så heldige å ha besøk av Trond Bråthen fra Bråthen Bil, som hadde nyttige innspill til temaene vedlikehold og vinterlagring av veteranbiler.

Trond har sagt seg villig til å ta imot oss til en registerkveld med «smørekurs» i sine lokaler i Lillestrøm i løpet av vinteren. Vi kommer tilbake med invitasjon til dette arrangementet.

For 2010 sesongen ønsker registeret å samle flest mulig Healeyer rundt NSK’s arrangementer, først og fremst i helgen med Vårmønstringen og til CSM på Vålerbanen.

Vi anbefaler NSK’s Pinsetur til Vestlandet og Healeyklubbens vestlandstur i juni.

Hvis det er interesse for en kortere helgetur, vil vi vurdere å arrangere det, f.eks. til Sørlandet. Vi tar sikte på å arrangere en dagstur og et registermøte/kveldstur i løpet av sommeren.

Følg med i terminlisten på NSK’s hjemmeside, og husk at vi er åpne for forslag.

Skroll til toppen