NSK-tur til CSM

Classic & Sportscar Meeting er vel verdt et besøk, uansett i hvilken retning din sportsvogninteresse bærer!

Arrangementet har med årene utviklet seg til å bli et av landets mest populære entusiastbil-events hvor mye skjer. Rundt 150 løpsbiler er påmeldt i flere forskjellige historiske klasser, Corsa Italiana, Porsche Club Racing og GT. Mens løpene pågår er det banekjøring for gateregistrerte biler, hvor et stort antall er påmeldt. Og ellers danner hundrevis av besøkende i entusiastbiler et interessant mangfold av en mønstring.

Vålerbanen er for de fleste på Østlandsområdet en hyggelig sportsvognstur unna. (På Braskereidfoss sør for Elverum). Og NSK´s turkomite, med Tom Berve i spissen, har organisert en felles tur til arrangementet. Det er bare å møte opp på Shell-stasjonen ved Strømmen stasjon, klar for avreise lørdag klokka 10. Turen tar kanskje ikke raskeste vei til Vålerbanen, men på desto hyggeligere veier. Hjemreise er ikke organisert, så den enkelte setter kursen hjemover når det passer, etter noen timer eller dagen etter. Det er mange overnattingsmuligheter i området. Det er campingmuligheter i tilknytning til banen, campinghytter og gjestegårder i området, og på www.vaalerbanen.no finnes linker til Central Hotel på Elverum og til Haslemoen. Lørdag kveld blir det grillfest uansett. Og det er kjøpt inn godsaker til mer enn 300 gjester. Grillbilletter kan kjøpes av alle for kr. 150,-. Hjertelig velkommen!

Skroll til toppen