Påmelding til trackday på CSM 2009

Påmeldingsfrist 13.08.09! Det blir ikke bare racingutøverne som kan prøve seg på banen. Det blir også anledning til frikjøring med entusiastbil for alle som ønsker. Du må imidlertid delta på et førermøte for å kjøre, og bilen må være gateregistrert og i god stand. Husk litt mer luft i dekkene og ny bremsevæske!

Bilen må forøvrig også gjennom en teknisk kontroll for å delta. I år vil banekjøringen foregå på Vålerbanens nye sløyfe, uavhengig av løpskjøringen. Det betyr langt mer banetid enn tidligere år! Det vil også bli kjøring på hele baneanlegget når racingdelen av programmet hver dag er over!

Vi gjør oppmerksom på at det kun er 50 plasser tilgjengelig pr. dag – de 50 første som melder seg på får plass.

Prisen for banekjøring for gateregistrerte biler er kr. 500,- pr. dag. I tillegg kommer inngangsbillett kr. 100,- som gjelder for hele helgen.

Husk å skrive ut, fylle ut og ta med deg skjemaet under! NB! Under CSM er det 100dB som støykrav også for gatebiler, ikke 90dB som det står i skjemaet!

Skroll til toppen