NSK inviterer til kjøretrening på Rudskogen tirsdag 30. juni!

Vi priser sommeren og satser på godvær og solkrem mellom 17 og 21! 🙂

Møt helst opp til kl. 16:00! Det er ingen forhåndspåmelding. Det vil ikke bli avholdt ordinære førermøter såfremt ikke forholdene tilsier noe annet. Derimot er det påkrevet med førermøter for uerfarne (les: nye førere som ikke har vært på Rudskogen før). Disse avholdes kl. 17:10 og kl. 18:10. Deltagelse på førermøte er obligatorisk for uerfarne førere. Kommer du for sent må du vente på neste møte før du får kjøre.

Prisene er som følger: Medlemmer betaler kr. 600,- og ikke-medlemmer betaler kr. 1000,-. Ekstra førere på samme bil koster kr. 100,- pr. fører.

Det er satt et tak på 60 biler! De 60 første som kommer og betaler på Rudskogen får plass.

Lisensierte biler: Vi vil arrangere egne heat for disse forutsatt at det stiller et minimum av biler – husk at formelbiler må kjøre alene!

NB! Husk å laste ned skjemaet under som inneholder regler og opplysninger som må fylles ut før man får kjøre! Fyll ut skjemaet (husk at det er 2 sider!) og ta det med deg, så går registrering vesentlig lettere. 😉

VELKOMMEN!

Skroll til toppen