Utstilling/kjøretur dagen før dagen (16.05.09)

17 biler, ca. 30 personer og 1 hund møtte opp til et flott og variert mai-arrangement; bilutstilling på Solsiden med etterfølgende kjøretur rundt Byneset. Flott vårvær med strålende sol ved oppmøte på Moholt kl. 11:30. Derfra kjørte vi via Valentinlyst og Bromstad ned til Solsiden der vi gjorde oppstilling utenfor Vital-bygget rett ved Blomsterbrua. Her reklamerte vi for klubben ved å henge opp bannere, dele ut blader og prate med interesserte.

Etter 2 timer på Solsiden var været fortsatt upåklagelig og det var klart for en avsluttende kjøretur. Ruta gikk gjennom Trondheim sentrum og via Ilsvika, Trolla og Flakk til Rye der vi tok av og kjørte yttersida av Byneset til Spongdal, deretter via Klett, Heimdal og Sluppen tilbake til Esso Moholt der arrangementet ble avsluttet ca. kl. 15:30.

Konklusjonen må bli at dette var et vellykket arrangement som absolutt frister til gjentagelse senere år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skroll til toppen