Vårmønstringen 2009 – også i år en solskinnshistorie!

For 34. gang ble Vårmønstringen arrangert. Som de siste årene på Øvrevoll. Mange var nok bekymret når de våknet søndag morgen og så både grå og mørkeblå skyer på Østlandet. Våre funksjonærer og samarbeidende merkeklubber møtte opp i plaskende regnevær kl 08:00. Men vi var ikke i tvil – solen ville komme. Den grå morgenen gjorde at mange, både ustillere og publikum ventet til de var sikre på været. Og selvfølgelig kom sola! Årets Vårmønstring ble igjen godt besøkt med mer enn 550 biler og rundt 2000 publikummere. Da skal vi også huske at vi hadde 2 store konkurrerende arrangementer samtidig, hvilket betød at våre kjære Morganer og AmCars nesten ikke var å se. Neste år kommer de også og da kan det bli rekord!

Som alltid ble det delt ut priser, så også i år:

Årets Klubbstand: Caterham Club Norway

Årets Langveisfarer: Gorm Haagensen med ruten Stavanger-Maranello-Øvrevoll, 5.371  km i Ferrari 348 TS

Årets Sportsvogn: Alfa Romeo 8C Competizione

Styret vil som alltid gi honnør til våre Marshals og dere andre frivillige funksjonærer! Vårmønstringen er et av Norsk Sportsvogn Klubbs største arrangement og vår klubb ville ikke kunne ha det aktivitetsnivået vi har uten dere. Takk også til de ulike merkeklubber og registre som hadde egne stands og egne funksjonærer.

En liten kuriositet til slutt – Det ble solgt nesten 500 iskrem – et sikkert tegn på at publikum koste seg og at det var sol!

Vel møtt i 2010!

Flere bilder i Bildegalleriet og i forumet!

Skroll til toppen