Medlemsmøte hos Trondheim Bilbane Center (02.03.09)

14 medlemmer møtte opp i håp om å erobre den ettertraktede førsteplassen i det som etter hvert har blitt en årlig tradisjon – kappkjøring med hurtige banebiler i miniatyr.

Stedet var som i fjor Trondheim Bilbane Centers lokaler på Marienborg i Trondheim, og siden forrige besøk hadde klubben bygget en helt ny, flott trebane med hele 8 spor for 1:24-skala biler. Dermed hadde samtlige frammøtte så like vilkår som mulig da ingen hadde prøvd denne banen før.  

Noen anså dette som ren trening før 1:1 sportsbilen snart skal ut på veien igjen, mens andre satset for fullt i kampen om de høytstående plassene på seierspallen. Stort engasjement, høyt tenningsnivå og upåklagelig innsats av både førere og banemannskaper gjorde dette til en morsom og fartsfylt seanse. Mellom heatene var det tilgang på kaffe, kaker og brus i pit lane på indre bane.

Etter at alle 14 deltagere hadde fått prøve samtlige biler og spor i løpet av 8 fartsfylte heat var det meget jevnt i toppen. Men til tross for at dette på forhånd var mannen alle ville slå var det igjen den regjerende mesteren fra fjorårets runde som trakk det lengste strået. Dommerpanelet avviste kontant visse innsigelser fra enkelte av de lenger ned på lista om ureglementært dekkvasking, uregistrerte rundepasseringer og vel bedagelige igangsettinger etter utforkjøringer rundt banen.

Dermed ble topp 5 til slutt seende slik ut:
1. Thorsen (105 runder)
2. Husby (104 runder)
3. Bjørgum (103 runder)
4. Rathe (103 runder)
5. Dahn (101 runder)

Igjen et vellykket møte med bra oppmøte, stort engasjement og godt humør.  

Skroll til toppen