Pressemelding om Vårmønstringen

Bilutstilling med obligatorisk frammøte. Nok en gang er det klart for landets største bilutstilling. Søndag 10. mai går Norsk Sportsvogn Klubbs Vårmønstring av stabelen på Øvrevoll Galoppbane i Bærum.

Dette dreier seg kun om biler uten krav til fornuft. Det vil si at det bare er åpent for biler som ut fra skjønnsmessige kriterier kan defineres som sportsbil. Det forventes mellom 500 og 700 sportsbiler og 2000-3000 tilskuere.

Vårmønstringen er som et derby, et sted for å se – og bli sett. Et utrolig mangfold og en reise i hele sportsvognens historie. Det kommer biler av alle slags merker, typer og modeller, samlet under mottoet ”Vi leker fortsatt med biler”. I år loves det i tillegg noen ekstra overraskelser.

Denne dagen har absolutt prioritet og er den absolutte deadline for å ha sportsbilen klar etter vinterlagringen. Hundrevis av biler tas fram fra mørke gjemmesteder, startes opp, vaskes, poleres og klargjøres. Å delta på Vårmønstringen er for sportsbilentusiastene et kall – og en plikt overfor bilentusiasmens sanne idealer. Der i gården er det nærmest obligatorisk frammøte.

Vårmønstringen er for entusiastene både Hjulaften og Holmenkolldag samtidig, og avholdes nå for 34. gang.

Sted: Øvrevoll Galoppbane
Tid: Søndag 10. mai fra klokka 10.30

Kontaktpersoner:
Henning Hansen (Arrangementsansvarlig)
Mobil: 920 26 117
E-post: [email protected]

Ulf Johannessen (Informasjonsansvarlig)
Mobil: 900 23 554
E-post: [email protected]

Web: www.sportsvogn.no

Skroll til toppen