Bladet BIL til medlemmene

Norsk Sportsvogn Klubb og Bilforlaget har inngått en samarbeidsavtale som i første rekke medfører at du nå har fått hjem i din postkasse 3 gratis utgaver av BIL. BIL skriver om nye biler og brukte biler – om sportsbiler og familiebiler. Bladet ønsker å være tett på entusiastmiljøene som vår klubb er en viktig del av.

BIL synes det er viktig å vise at Norge består av folk som brenner for bil, og som er viktige både som kulturformidlere og som tar vare på en viktig del av vår kulturarv – nemlig bilen.

Bladet håper på sin side at samarbeidet med klubben både kan gi tilgang til biler, mennesker og stoff som kan skape entusiasme hos bladets 322.000 lesere.

Samarbeidet vil også gi klubben og medlemmene fordeler ved at klubben får sider i BIL til rådighet for annonsering av treff, aktiviteter og medlemsverving. Det innebærer at bladet kommer til å dekke noen av klubbens arrangementer og at vi kommer til å annonsere en del av våre aktiviteter i BIL. Dette burde i tillegg gjøre bladet til et ”must” for et hvert medlem.

Klubben har forhandlet fram en god pris:

Abonnementsprisen er kr 295,- pr år for NSKs medlemmer.
(Ordinær pris kr 450,-)

Hvis du ønsker å tegne abonnement er det bare å betale giroen som var vedlagt det siste av de tre numrene som er sendt ut. Hvis ikke, trenger du ikke å foreta deg noe som helst. Det medfører altså ingen betalingsforpliktelse med den vedlagte giroblanketten.

Alternativt kan du sende en mail til [email protected], merket NSK hvor du må huske å oppgi navn og adresse. Abonnementsperioden din vil da

automatisk bli forlenget med de 3 gratis utgavene av BIL

Klubben og Bilforlaget ser fram til et nyttig samarbeid for begge parter og ønsker medlemmene velkommen som lesere av Bil.

Skroll til toppen