Meget vellykket kveld!

Tom Berve rapporterer fra medlemsmøtet om TR hos Bråthen Bil torsdag 26. februar. Bråthen bil har etablert seg med et mindre verksted i Lillestrøm. I tillegg til å skru Morgan kan Trond også tenke seg å ta jobber på TR biler. Det sitter TR motorer i Morgan.

TR Registeret ble invitert til å ha kveld hos Trond og bli kjent. Det stilte ca 15 TR eiere så den tekniske praten gikk livlig. Først var det foring, Trond hadde kokt pølser.

Ryktene går, det kom to ukjente TR eiere så Tom fikk to til på listen av eiere på Østlandet, og NSK får to nye medlemmer.

Det var ikke noen TR-er i lokalet og ingen hadde med bil, men det satte ikke noe bremser på for bilprat. Trond fikk et par kunder som skal ha oppdrag utført. TR-eiere ble oppfordret il å melde seg på Vårturen.
 
Takk for hyggelig kveld!

Skroll til toppen