NSK-medlem Svein Lund om seieren i Monte Carlo

Vi har fått noen ord fra vinneren av årets Monte Carlo Historique som vi ønsker å overbringe våre medlemmer. Svein Lund: «Takker for gratulasjonen. Dette var stort og helt rått!!!!!!! Det å stå øverst på pallen når det var galla med 1300 mennesker kledt i smoking og lange kjoler, var storveis. Først 6 retter med tilhørende viner og til sist nasjonalsangen. Det var helt uvirkelig. Husk Rally Monte Carlo er verdens mest kjente rally og med flest deltagere. Selv om dette er det historiske er det virkelig svång over sakene. På scenen under premieutdelingen var tidligere formel 1 stjerner og rallyverdensmestere. Men det var virkelig et rotteres den siste natta. Det måtte bare briste eller bære. Mitt problem var at begge støtdemperne bak tok slutt før vi kom til fjellene (disse var nye uken før vi startet). Bilen var ikke lett å holde på veien.
På den siste natten kjørte vi 4 prøver og 2 av disse var Col de Turini prøven. Det var 2 biler som slo oss over der. Det var Bilou, som fikk en pokal som var ca. en halvmeter høy for etappeseieren og broren til Carlos Sainz. (På lister står 2 navn til, men disse kjørte «lav hastighet») Jeg kjørte det jeg turte, men jeg har slått disse gutta over fjellet før.

Så jeg er meget fornøyd med min statistikk i Monte Carlo. Det er klassesier tre år på rad og blandt de ti beste tre år på rad. Den er det ingen norske lag som slår. Kanskje ingen utenlandske lag heller?

Ikke rart jeg er fornøyd.

Se forresten www.Z-point.nl Dette er en ivrig entusiast i Nederland som har oversikt over det som skjer på Datsun fronten i Europa. Her ligger det masse bilder etc.»

NSK gratulerer igjen!

Skroll til toppen