Innemøte om Marshalordningen!

Årets første innemøte er torsdag 6. november kl. 19:00 i NVKs lokaler. Tema for kvelden er sesongen 2008 og Marshalordningen.

Vi kommer til å kose oss med kaffe og vafler mens vi snurrer litt film og smiler til noen bilder, men tema er hvordan dere synes sesongen og marshalordningen fungerer. På sett og vis blir det en evaluering og styret ber dere om å forberede dere slik at vi kan få en god diskusjon. Nå er jo styret meget godt fornøyd, men vi ønsker også deres erfaringer og tanker om eventuelle endringer – heldigvis finnes det alltid rom for forbedringer. 🙂

Og, ikke minst – det blir premieutdeling i Marshalcupen!

Vi håper både eksisterende Marshaler, eventuelle blivende Marshaler (prospects? :-D) og andre interesserte medlemmer stiller opp, dere er alle hjertelig velkommen!

Skroll til toppen