NSK Marshals – cup’en avgjort!

Det har vært en lang sesong, og konkurransen blant NSKs Marshalkorps har vært hard, men nå er det avgjort! 😉

Så er årets siste banedag avsluttet. Det var rundt 20 biler på denne banedagen avsatt for Marshals og været tatt i betraktning så var det bra. Pussig nok har det på våre arrangement i 2008 også vært rundt 20 Marshals i snitt. Som tidligere bekjentgjort så har NSKs Marshalordning gitt et løft for våre arrangementer! Det har aldri tidligere vært lettere å finne mannskap, de er villige til å stå doble og triple vakter – og dere som er Marshals er etter hvert også så drevne at arrangementene har blitt gjennomført bedre enn noen gang. Dere er også utrolig hjelpsomme og fleksible. NSK får mye skryt for sin profesjonalitet – og denne proffesjonaliteten er dere en del av. Med hånden på hjertet kan vi si at NSKs funksjonærkorps er blant de beste. Ikke bare når det gjelder kunnskaper – men også innsats, vilje og motivasjon! Som alle har merket så blir NSKs arrangementer stadig mer omfattende, noe som også krever mer av arrangementskomite og funksjonærene. Det er derfor imponerende å se hvor mye NSKs Marshals stiller opp! I en for alle hektisk hverdag vil det alltid være noen det ikke passer for – likevel har nesten alle deltatt på 3 eller flere arrangementer. Dette vitner om stabilitet og trivsel – noe som er gull verdt for NSK. Ved lansering av NSK Marshals omtalte vi dette som ”vår nye æreslosje” – det var helt rett, og NSKs styre er stolte av våre Marshals og vi skal utvikle dette videre!

Marshalcupen er avsluttet og dere som er Marshals finner resultatene på Marshalforumet. Gratulerer til alle! Årets sesong er likevel ikke helt over. Vi har fortsatt et par utemøter og ikke minst høsttur til Tjøme. I november er det Motorsportsaften og så har vi selvsagt julebord! 🙂

Skroll til toppen