Tur til Vålerbanen og Classic & Sportscar Meeting!

Som tidligere år arrangerer turkomitéen samlet tur opp til Vålerbanen lørdag 30. august.

Det er oppmøte på Shellstasjonen på Strømmen – vis’a’vis Strømmen stasjon – kl. 10:00. Derfra går turen opp til Vålerbanen slik at man er fremme i god tid før selve løpene starter ca. 13:30. Mens førere og passasjerer bivåner løp, utstilling/mønstring m.m., plasseres bilene i mønstringsdelen av CSM.

På kvelden arrangeres det stor grillfest som alle oppfordres til å være med på, billetter til dette fås kjøpt på stedet!

For de som ønsker å overnatte og få med seg alt som skjer på søndag også (og det er ikke rent lite! ;-D) må man ordne med overnatting i området selv, f.eks. på Haslemoen som ligger rett ved, se www.haslemoen.no. Det er også reservert noen rom på Hotel Central i Elverum som kan bookes, se www.hotel-central.no og et par rom på Heia hotell, se www.heiahotell.no. Det er også mulig å overnatte i telt på banen.

Skroll til toppen