NSK Marshals – allerede stor oppslutning!

Etter medlemsmøtet om NSK Marshals den 7. februar fikk vi umiddelbart 16 medlemmer i denne ‘klubben i klubben’! Kort fortalt dreier det seg altså om å formalisere basen av frivillige i klubben, og sørge for at de får den oppmerksomheten og de premiene de fortjener! 😉 Les mer om NSK Marshals og meld deg på her! Premier: 1. premie: 42″ flatskjerm-TV 2. premie: Laptop 3. premie: Mobiltelefon u/abb. 4-10. premie: Gratis medlemskap i NSK for 2009

Om NSK Marshals
Fra 2008 har vi organisert den frivillige innsatsen i en egen klubb i klubben: NSK Marshals. Hensikten er både å gjøre innsatsen mer effektiv og mer motiverende for de som deltar. For å vise at vi setter pris på det engasjementet hver enkelt legger for dagen er dette nærmest å betrakte som en æreslosje. NSK Marshals vil ha egne møter med informasjon og opplæring for å perfeksjonere medlemmene til oppgavene, og en og annen eksklusiv samling som ren påskjønnelse. All innsats blir registrert og er poenggivende (kudos!), og på årets avsluttende arrangement, julebordet, vil poengene konverteres i flotte gavepremier. For å synliggjøre våre funksjonærer – marshalene – vil de utstyres med egne, oransje jakker (se bilde til venstre) og bære et eget emblem. Vi har en mer eller mindre fast stab med frivillige som vi håper fortsetter sin innsats gjennom NSK Marshals. Er du en av dem ber vi deg om å registrere deg ved å fylle ut skjemaet under. Har du ikke deltatt før, men synes dette kan være en hyggelig måte å drive klubbarbeide på, gjør du det samme. Velkommen skal du være! Kontaktperson v/spørsmål: Sekretær Jarl Erlandsen, e-post, telefon 922 95 734.

For å lese mer og se presentasjonen av NSK Marshals avholdt på medlemsmøtet 7. februar, trykk her.

NB! For de som ønsker å være med og hjelpe NSK og ikke være NSK Marshal er dette selvfølgelig også mulig: Bare send en mail til sekretær Jarl Erlandsen på e-post, eller ring på telefon 922 95 734.

Premier!
I en konkurranse må man jo ha premier! 🙂 Og NSK stiller opp med noen virkelig flotte premier for de ivrigste kudos-sankerne av våre NSK Marshals:

1. premie: 42″ flatskjerm-TV
2. premie: Laptop
3. premie: Mobiltelefon u/abb.
4-10. premie: Gratis medlemskap i NSK for 2009

P.g.a. den raske tekniske utviklingen setter vi ikke navn og modell på de 3 øverste premiene, da det er noen måneder frem til de skal kjøpes inn. Men være trygg på at dette blir skikkelige produkter!

Innmelding i NSK Marshals
Send en mail til Jarl og opplys om følgende: Ditt navn, ditt telefonnummer og om du er primært opptatt av treff eller banekjøring. Eller begge deler. Trykk her for å sende mail.

Status for Marshal-cup’en
Status for cup’en er kun tilgjengelig for deltagere i cup’en. Oversikten ligger i forumet (NB: Du må ha registrert deg som forumbruker og sendt nick’et ditt til [email protected] for å kunne se denne).


Skroll til toppen