Dette registeret er en gratis-tjeneste for alle eiere av norsk-registrerte Fiat X1/9 og Bertone X1/9. Registeret er en underavdeling i NSK - Norsk Sportsvogn Klubb og vi anbefaler medlemskap i moder-klubben.

For tiden er det registret omtrent åtti biler i Norsk X1/9 Register, pluss endel rykter om andre biler. I Norge finnes biler fra 1973 til 1989. Mange er i originalstand, en del er utstyrt med kraftigere motorer og noen har utseende-modifiseringer. Noen få bruker sin X1/9 som helårsbil, men de fleste bruker den bare om sommeren. Hver vår (andre søndag i mai) bør du besøke "NSK Vårmønstringen" i på Øvrevoll Galoppbane i Oslo/Bærum. Av omtrent sju hundre sportsbiler fra hele Norge, er det alltid noen X1/9-ere også.

Registeret er ikke en selvstendig klubb og har foreløpig ikke hatt seperate møter. NSK har imidlertid ytret et ønske om mer aktivitet i underavdelingene, så vi får se... Jeg anbefaler som sagt medlemskap i Norsk Sportsvogn Klubb, men du kan registrere din X1/9 i registeret uansett fordi dette er et register over biler (og deres eiere), ikke eiere (og deres biler)! Når en ny bil er registrert, sender vi eieren litt informasjon om deleleverandører, X1/9-klubber, det komplette registeret og annet nyttig, helt gratis (NSK spanderer)!

Du kan registrere bilen din (bare norsk-registrerte biler) ved å bruke registreringskjemaet (best), eller sende meg en e-post ([email protected]), brevpost (Svein Erling Lode, Romemyra 37 A, 7091 Tiller) eller ring meg på 72 89 27 77.

Siste oppdatering 2005-02-05