På denne siden finner du bilder av spesielle X1/9-ere i inn- og utland

Denne gule 1989-modellen (siste produksjonsår) eies av Aune i Yttre Enebakk. Bilen har lekre 13-tommers felger som ligner på de som satt på samtidens Ferrai-modeller. Interiøret er i svart skinn. Bilen er en USA-bil med katalysator-motor.
Klikk på bildet for å se et større bilde.

Jim Casey i England har en bil som er gjort om til en soft-top-cab uten veltebøyle. Egentlig har jeg ikke sansen for slike strukturelle endringer som dette, men på denne er det faktisk veldig lekkert utført.
Klikk på bildet for å se et større bilde.

X1/9-ern har noen fantastiske kjøreegenskaper som fint tåler kraftigere motorer. Da er racing neste step. Bilen på bildet finnes i Japan. En racingbil trenger ikke så mye bagasjeplass, så her er rommet foran borte. I stedet er det laget en stigende skjakt bak radiatoren, for å bedre kjølingen. Frontruta er fjernet, og passajerplassen er fjernet. Bilen er opprinnelig en 1500, og nederste plate av motordekselet er fjernet for å bedre utluftingen av motorrommet. Hva slags motor som sitter i denne vet jeg dessverre ikke, jeg klarte ikke å tyde den japanske teksten.
Klikk på bildet for å se et større bilde.

Denne gule bilen fra Japan har kun de svarte gummi-klossene fra de små 1300-støtfangerne. Dette ser lekkert ut på avstand, men hvordan ser det ut på nært hold?

Enda en racing-bil fra Japan. X1/9-karosseriet er slett ikke så dumt helt uten støtfangere heller...

Denne X1/9 Dallara finnes i Danmark. Med delvis plast-karosseri og godt over 200 hester er dette en krutt-tønne!

Bildet under viser motorrommet i denne bilen.

Et veldig stilig bilde som er hentet fra boken ..... Den gule bilen har spesial-designete støtfangere, får du tak i boken anbefaler jeg deg å studere disse støtfangerne nærmere, for de er utrolig lekre, og passer veldig godt til bilen!

Denne blå X1/9 fant jeg i LEGOLAND i Billund i Danmark. Der hadde de også en rød en og et par hvite X1/9-ere. Bilene fantes i den delen av LEGOLAND-miljøet som forestiller deler av København. At dette er en X1/9 er det ingen tvil om.

Til slutt et bilde av meg selv og den blå BL 72154 med blått interiør, min første X1/9. Etter et uhell (utforkjøring) ble bilen solgt til Haugesund som vrak. Nå har jeg så smått begynt å se meg om etter en nye en...

Klikk på bildet til venstre for å komme til min private hjemmeside.

 

Klikk på bildet under for å stemme denne siden inn på: